PSV wil back toch houden: "Stap vooruit gezet"

16 mei 2017 – In maart werd het contract van Bram van Vlerken formeel opgezet door PSV, maar de 21-jarige verdediger kan nu toch in het Phillips Stadion blijven. Technisch manager Marcel Brands bevestigt namelijk dat de jonge rechtsback een aanbieding voor een nieuw contract heeft gekregen.

PSV wil back toch houden: "Stap vooruit gezet"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Na de contractopzegging in maart hoorde Van Vlerken niets meer van PSV, maar nu wil de club hem dus toch houden. "Bram heeft na de winterstop naar onze mening een stap vooruit gezet en mede daarom hebben we alsnog besloten hem een aanbieding te doen", zegt Brands tegen het Eindhovens Dagblad.

De beleidsbepaler laat tevens weten dat Menno Koch mag vertrekken naar een andere eredivisieclub. "Ik denk nog altijd dat Menno daar goed genoeg voor is. Hij speelde drie jaar geleden bij NAC in de Eredivisie en deed dat absoluut naar behoren, maar had toen de pech dat hij zwaar geblesseerd raakte." Koch werd dit seizoen verhuurd aan FC Utrecht, maar keerde eind januari alweer terug in Eindhoven.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

PSV

gerelateerd