Dortmund kan Favre vergeten, Bosz genoemd als favoriet

2 juni 2017, 13:11

Borussia Dortmund kan definitief een streep zetten door Lucien Favre. Nice laat zijn trainer niet gaan, meldt de club in een officieel statement. Volgens BILD heeft Ajax-trainer Peter Bosz nu de beste papieren om de vertrokken Thomas Tuchel op te volgen.

Favre gold als favoriet voor de vacature in Dortmund. Na al het gespeculeer voelde Nice zich vrijdag genoodzaakt duidelijkheid te geven. Via de officiële laten de Fransen weten niet mee te werken aan een vertrek van Favre, omdat halverwege juni de voorbereiding op het nieuwe seizoen alweer begint.

Nice houdt hem aan zijn contract tot medio 2019. "Het sportieve belang staat boven het financiële plaatje. Het management van Nice heeft dat altijd gezegd", luidt het statement.

Bosz

Het afhaken van Favre kan slecht nieuws betekenen voor Ajax. De berichten over een vertrek van Bosz naar Dortmund worden steeds hardnekkiger. De hiervoor genoemde Duitse krant schrijft dat Bosz de beste papieren heeft. De Ajax-trainer geldt samen met Peter Stöger van FC Köln als topkandidaat. Ook de naam van Giovanni van Bronckhorst viel al.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen