Milan ontsnapt aan blamage, Lukoki velt Hoffenheim

28 september 2017, 23:06

AC Milan leek in eigen huis op een blamage af te steven tegen het Kroatische Rijeka. De Milanezen gaven in eigen huis een 2-0 voorsprong weg, maar Patrick Cutrone tekende in de blessuretijd voor de 3-2. Jody Lukoki was namens Ludogorets de grote held door de winnende te maken tegen Hoffenheim.

Groep D

AC Milan - Rijeka 3-2

AC Milan begon niet heel sterk aan de wedstrijd, maar de eerste beste kans vloog wel binnen. André Silva vond met zijn schot de verre hoek en zette de Italianen op het juiste spoor. Desondanks kon Milan de ploeg uit Kroatië niet onder druk zetten. De bezoekers kwamen echter amper in de buurt van het doel van Gianluigi Donnarumma. Na de pauze maakte AC Milan wel de tweede. Uit een hoekschop scoorde Mateo Musacchio, nadat de bal gelukkig voor zijn voeten viel. Rijeka was slechts spaarzaam gevaarlijk via onder andere een beste uithaal van Josip Misic. Het bleek een waarschuwing, want tien minuten voor tijd maakte Maxwell Acosty op onorthondoxe wijze de aansluitingstreffer. De bezoekers kregen een paar minuten voor tijd ook nog een strafschop en dus schoot Josip Elez de gelijkmaker binnen, al ging de bal niet overtuigend langs Donnarumma. AC Milan moest snel reageren en deed dat via Patrick Cutrone, die perfect wegliep bij zijn man en de bal binnentikte.

AEK Athene - Austria Wien 2-2

AEK Athene was niet beter dan Austria Wien, dat al vroeg de lat raakte via Christoph Monschein. Toch kwam het na een halfuur spelen op voorsprong. Marko Livaja liep de bal via een carambool binnen, nadat Patrick Pentz eerst nog redding had gebracht. Wien kwam voor rust toch nog op gelijke hoogte. Monschein tekende voor de terechte gelijkmaker. De Oostenrijkers pakten na de pauze zelfs de winst. Ismael Tajouri-Shradi krulde de bal fraai in de verre hoek en het leek daarmee de zege te hebben veilig gesteld. Maar het was andermaal Livaja die scoorde voor de Grieken.

Groep C

Ludogorets Razgrad - TSG Hoffenheim 2-1

Slecht opbouwen bij Ludogorets leidde al vroeg de goal van Hoffenheim in. Pavel Kaderabek combineerde met Mark Uth en schoof vervolgens de 0-1 binnen. Zo vroeg als de Duitsers in de eerste helft scoorden, zo vroeg scoorde de thuisploeg na de pauze. Na een afgeslagen voorzet pegelde Svetoslav Dyakov binnen. Beide teams kregen vervolgens kansen, zo zag Lukas Rupp zijn knal net onder de lat vandaan getikt worden. Aan de andere kant was het wel raak. Jody Lukoki krulde op heerlijke wijze de bal in de bovenhoek, waardoor Ludogorets knap wist te winnen van de nummer twee van Duitsland.

Sporting Braga - Istanbul Basaksehir 2-1

Veel viel er niet te beleven voor rust in Portugal. En wat er gebeurde, gebeurde in een paar minuten tijd. Nadat Achmed Hassan Braga met een lage schuiver Braga, sloeg Basaksehir (met Eljero Elia in de basis) snel terug. Een schitterende vrije trap van Emre Berezoglu, die via de onderkant van de lat binnensloeg. Ook na rust was het pover van beide kanten. Gökhan Inler had namens de bezoekers nog een aardig schot in huis en daar leek het bij te blijven. Totdat in de negentigste minuut Fransergio helemaal ongedekt stond en kon binnenkoppen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen