Cocu voelde dat PSV ging winnen en baalt van Isimat

15 oktober 2017, 17:21

PSV kwam wat moeizaam op gang in de Eredivisie, maar de laatste weken draait het als een tierelier bij de koploper. Zondagmiddag werd ook competitierevelatie VVV-Venlo op een grote nederlaag getrakteerd (2-5). Phillip Cocu is tevreden, maar baalt wel van de capriolen van verdediger Nicolas Isimat.

PSV boekte een ruime zege, maar had het wel lastig in Venlo. De 0-1 voorsprong werd voor rust uit handen gegeven door een rake strafschop van VVV, die werd vergeven na een overtreding van Isimat. "Het overkomt hem te vaak", zegt Cocu op de website van PSV. "Hij moet dit aspect van zijn spel snel verbeteren, dat heb ik hem ook verteld want het was volkomen onnodig."

Daarna kwam PSV zelfs op achterstand, waarna het orde op zaken stelde. "Daar moesten we even van herstellen, maar uiteindelijk heeft dat moment ons wakker laten schrikken. We maakten op tijd de 2-2 en toen voelde ik dat we zouden gaan winnen. We hebben bovendien laten zien dat we lering hebben getrokken uit de vorige keer dat we tegenover tien man kwamen te staan."

"Toen we op 2-2 kwamen, voelde ik dat we gingen winnen", zegt Cocu. "Tot we op voorsprong kwamen, speelden we goed. Daarna werd het langzaam minder. We werden wat minder agressief op de bal, wat minder agressief in het omschakelen en geven daarna de gelijkmaker weg."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen