Nice verliest ondanks assist Sneijder thuis van Lazio

19 oktober 2017, 21:33

Lazio is na donderdagavond alleen koploper in de groep K van de Europa League. Op bezoek bij OGC Nice wisten de Italianen met 1-2 te winnen. Dat betekent de eerste nederlaag voor Nice in de groepfase terwijl Lazio nog altijd zonder puntenverlies is. In dezelfde poule speelde Vitesse gelijk op bezoek bij Zulte Waregem. 

Nice kende een droomstart en kwam al na drie minuten op voorsprong tegen Lazio. Wesley Sneijder begon voor het eerst in twee maanden tijd in de basis en was direct belangrijk voor zijn ploeg. Hij leverde de assist bij de openingstreffer van Mario Balotelli. Lazio kwam echter razendsnel met een antwoord. Dankzij Felipe Caicedo was het binnen een minuut weer 1-1.

De ploegen waren redelijk aan elkaar gewaagd, maar het was uiteindelijk Lazio dat op voorsprong kwam in de Allianz Riviera. Ditmaal fungeerde Caicedo als aangever en was het Sergej Milinkovic-Savic die het keurig afrondde: 1-2. In de slotfase viel ook nog de derde Italiaanse treffer. Milinkovic-Savic maakte zijn tweede van de avond en gooide zo de wedstrijd in het slot.

Sneijder bleef uiteindelijk de hele wedstrijd staan, maar wist zijn ploeg niet aan een punt te helpen. Bij Lazio begon Stefan de Vrij op de bank. De Nederlander hoefde ook niet in te vallen. Lazio komt na drie wedstrijden op negen punten en is daardoor koploper in groep K. Nice blijft de nummer twee met zes punten. Vitesse en Zulte hebben beide één puntje

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen