Ajax start met Sinkgraven, Van de Beek en Kluivert in Breda

18 november 2017, 19:48

Marcel Keizer voert voor het duel met NAC Breda drie wijzigingen door in de basis van Ajax. Zo keert Daley Sinkgraven na lange afwezigheid vanwege een blessure terug in de basis. Donny van de Beek krijgt de voorkeur boven Siem de Jong terwijl Justin Kluivert de vervanger is van de geblesseerde Amin Younes.

Keizer heeft zijn ideale opstelling voor Ajax nog altijd niet gevonden. Tegen FC Utrecht stonden Siem de Jong en Maximilian Wöber nog in de basis, maar in het Rat Verlegh Stadion moeten zij genoegen nemen met een plek op de reservebank. Daardoor zijn er basisplaatsen voor Van de Beek en Sinkgraven. Younes mist het duel met NAC door een knieblessure. Kluivert krijgt daardoor de kans om vanaf het begint te spelen.

Bij NAC zijn twee wijzigingen doorgevoerd in de opstelling. Aanvoerder Pablo Mari keert terug op zijn plek in het centrum van de verdediging. Dit gaat ten koste van Bart Meijers. Daarnaast ook een wisseling voorin. Thierry Ambrose staat aan de aftrap terwijl Thomas Enevoldsen op de bank begint.

Opstellingen

NAC: Birighitti; Sporkslede, Mets, Marí, Angeliño; Verschueren, García, El Allouchi; Korte, Ambrose en Vloet

Ajax: Onana; Veltman, De Ligt, Viergever, Sinkgraven; Van de Beek, Schöne, Ziyech; Neres, Dolberg en Kluivert

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen