Bestuursleden Go Ahead stellen functie beschikbaar

30 november 2017, 18:49   Bijgewerkt: 30 november 2017, 22:52

Het is nog altijd zeer onrustig bij Go Ahead Eagles: nadat eerder technisch manager Dennis Bekking stopte in zijn rol, heeft het bestuur haar functie ter beschikking gesteld. Zij doen dat aan het einde van dit seizoen en zo nodig eerder.

Arnold Struik (financiën), Robert Heukels (topsportklimaat) en Robert Pierik (medisch) maken sinds het begin van dit seizoen deel uit van de Raad van Commissarissen in Deventer. Samen met de eerder als directieleden teruggetreden Joop Boeyen (commercie), Hilco Kok (algemeen) en Adrie Steenbergen (technisch) vormen zij het bestuur van deze club, waarvan Edwin Lugt voorzitter is. Die laatste blijft wel aan op aandringen van aandeelhouder Hans de Vroome, die zich deze week beschikbaar stelde.

"De bestuursleden voelen zich en zijn mede verantwoordelijk voor de huidige situatie bij Go Ahead Eagles, eenieder op het deelgebied waarop hij bij de dagelijkse gang van zaken betrokken was. Zij hebben aangegeven in ieder geval bereid te zijn om tot het einde van het seizoen hun werkzaamheden voort te zetten, in het belang van de continuïteit van de club", aldus Kowet in een statement op de clubwebsite.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen