Ajax verder zonder Viergever: tot de winterstop afwezig

1 december 2017, 19:15

Nick Viergever komt dit kalenderjaar niet meer in actie voor Ajax. De verdediger is tot aan de winterstop uitgeschakeld, melden de Amsterdammers. Viergever heeft een enkelblessure die hem voorlopig van spelen afhoudt.

Onderzoek in het ziekenhuis wees vrijdagmiddag uit dat hij een scheurtje in het bot van zijn rechterenkel heeft. Zijn voet is in het gips gezet zodat het gewricht kan rusten en het scheurtje herstelt. Viergever liep de blessure op in de competitiewedstrijd tegen NAC Breda. Vorige week zat de linksbenige verdediger tegen Roda JC nog wel op de bank, voor de wedstrijd van zaterdag tegen FC Twente was hij al afgehaakt.

Zo wordt de spoeling met spelers die als linksback kunnen wel heel erg dun bij Ajax. Voor Daley Sinkgraven lijkt het seizoen door een knieblessure al voorbij, en ook de al overbodig bevonden linksback Mitchell Dijks is geblesseerd. Marcel Keizer koos tegen Roda voor Maximilian Wöber als linksback. Duidelijk is dat Ajax in de winterstop de transfermarkt op gaat voor een linkerverdediger.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen