[BUITENLAND] Fenerbahçe wint na uitvallen van Janssen

8 december 2017, 23:01

Fenerbahçe heeft vrijdag een benauwde overwinning geboekt op bezoek bij Bursaspor (0-1). De overwinning kwam tot stand nadat Vincent Janssen geblesseerd het veld had verlaten. Robin van Persie kwam helemaal niet in het verhaal voor. De spits ontbrak in de selectie van de Turkse topclub.

Vlak voor rust was Janssen genoodzaakt de strijd te staken. Roberto Soldado verving hem en de Spanjaard speelde een hoofdrol bij het enige doelpunt van de wedstrijd. William Troost-Ekong, oud-speler van FC Groningen en FC Dordrecht, veroorzaakte met een overtreding op Soldado een strafschop. Giuliano schoot de strafschop binnen.

Dankzij de zege staat Fener in ieder geval voor even op de tweede plaats, een puntje achter koploper Istanbul Basaksehir. Galatasaray kan zaterdag de tweede plek weer overnemen.

Bundesliga

VfB Stuttgart - Bayer Leverkusen 0-2

Bayer Leverkusen heeft een enorme sprong gemaakt in de Bundesliga. Leverkusen won met 0-2 bij Stuttgart, wat tot dusver geen enkele club lukte dit seizoen, en staat vierde. Die Werkself komt van de tiende plaats. Leverkusen dankt de zege aan Kai Havertz en Lars Bender.

Overige buitenlandse uitslagen

Primera Division

Alaves - Las Palmas 2-0

Ligue 1

Bordeaux - Strasbourg 0-3

Pro League

Waasland-Beveren - Standard Luik 3-1

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen