Cocu: "Winterkampioenschap zegt mij niks"

17 december 2017, 00:04

Phillip Cocu zag PSV zaterdagavond na twee wedstrijden op rij puntenverlies weer drie punten pakken. In eigen huis werd vrij eenvoudig met 3-0 gewonnen van ADO Den Haag. De trainer was dan ook te spreken over het spel van zijn ploeg, maar hechtte weinig waarde aan het feit dat PSV nu winterkampioen is.

Cocu vond na afloop dat het enige wat PSV te verwijten viel was dat de uitslag niet hoger opliep. "We kregen nog enkele grote kansen. Na de 2-0 kwam ADO iets beter in de wedstrijd, maar ze werden niet echt gevaarlijk. We hielden nog steeds de controle", aldus de trainer tegenover FOX Sports. "Je kunt altijd wel verbeterpunten vinden. Tegen tien man hadden we het beter kunnen uitspelen. Maar uiteindelijk gaat het om winnen. Na een nederlaag en een gelijkspel is dit een prima gevoel."

Hirving Lozano was één van de spelers die enkele kansen miste. "Op een gegeven moment gaat dat toch in zijn koppie zitten. Toen had hij wat minder oog voor zijn medespelers. Het is jammer dat hij zijn goal niet gemaakt heeft, maar hij moet ook het overzicht bewaren", zegt Cocu, die niet te veel waarde wilde hechten aan het winterkampioenschap. "Je moet gewoon zorgen dat je op 6 mei bovenaan staat."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen