Utrecht laat zich in de slotfase verrassen door Gladon

17 december 2017, 16:28   Bijgewerkt: 17 december 2017, 17:08

Heracles heeft op bezoek bij FC Utrecht op de valreep het tweede punt buiten Almelo gepakt. De gasten kwamen in de eerste helft op achterstand dankzij een rake kopbal van Yassin Ayoub en daar leek het lange tijd bij te blijven. De ingevallen Paul Gladon sloeg in de extra tijd plotseling toe en tekende de gelijkmaker aan. Daarmee kregen beide ploegen na een matige vertoning waar ze recht op hadden: Utrecht was in de eerste helft de betere partij, maar gaf het initiatief na de rust uit handen.

De gastheren moesten noodgedwongen een debutant laten spelen. Doelman David Jensen was vader geworden en reservekeeper Nick Marsman nam de honneurs waar onder de lat. Heel veel kreeg Marsman voor rust echter niet te doen tegen het behoudende Heracles, dat buitenshuis slechts één punt had behaald dit seizoen.

Na de pauze zakten de Domstedelingen echter in en wisten ze hun dominantie van voor rust niet terug te vinden. Heracles voetbalde met meer vertrouwen en liet de bal ook makkelijker rondgaan, maar uitgespeelde kansen waren niet te bespeuren in de Galgenwaard. Sander van de Streek en Brandley Kuwas probeerden het aan beide kanten van afstand, maar zonder succes.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen