[BUITENLAND] Club vernedert Anderlecht, zeperd Galatasaray

17 december 2017, 16:30   Bijgewerkt: 17 december 2017, 22:32

In de Jupiler Pro League heeft Club Brugge een enorme dreun uitgedeeld aan RSC Anderlecht. Mede door een doelpunt en een assist van Ruud Vormer won de koploper met 5-0 van de nummer drie. Galatasaray leed op bezoek bij Malatyaspor een pijnlijke 2-1 nederlaag. 

Club Brugge legt Anderlecht over de knie

De eerste helft ging redelijk gelijk op en Club Brugge en RSC Anderlecht leken dan ook met 0-0 te gaan rusten. Dat was echter voordat de Abdoulay Diaby-show begon met twee goals in de blessuretijd. Na een perfecte voorzet van Ruud Vormer kopte hij de 1-0 binnen en na een misverstand in de achterhoede bij Anderlecht tekende hij in dezelfde minuut nog voor de 2-0. Goed tien minuten na rust mocht Vormer het beslissen vanaf elf meter, de Nederlander faalde niet in afronding. De thuisploeg mocht later nog een keer aanleggen vanaf de strafschopstip en dit keer was het aan Jelle Vossen. Het werd zelfs nog 5-0 door een doelpunt van Hans Vanaken.

Galatasaray onderuit bij Malatyaspor

Op bezoek bij Yeni Malatyaspor, de nummer dertien, ging het in de fase voor rust compleet fout bij Galatasaray. Michael Pereira en Khalid Boutaib tekenden in een tijdsbestek van een paar minuten beiden voor een treffer. De bezoekers scoorden na rust nog wel tegen via Badou Ndiaye, maar dat was niet genoeg. Galatasaray laat hierdoor een kans liggen om de koppositie over te pakken van Istanbul BB.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen