Falende Kuipers kreeg steun van oud-collega's Verheijdt en Meijer

19 december 2017, 09:46

Nick Kuipers kende zaterdag namens ADO Den Haag een enorm valse start. Tegen PSV (3-0) was hij bij alle tegendoelpunten op een negatieve manier betrokken. Toch houden zijn voormalig collega's vertrouwen in de verdediger.

In zijn allereerste wedstrijd namens ADO Den Haag, was hij uiterst ongelukkig tegen PSV. Reden voor Thomas Verheijdt, geboren Hagenees, om zijn voormalig maatje te steunen. "Ik had hem aan de telefoon toen hij na de wedstrijd in de bus zat", vertelt de aanvaller van het Engelse Crawley Town over de man met wie hij tot vorig seizoen samenspeelde tegenover De Limburger. "Hij zei dat het drie klote momentjes waren. Maar de tweede helft maakte het voor hem alsnog een mooie belevenis. Nick is een nuchtere jongen. Ik denk dat hij zich hier snel overheen zet."

Zijn oud-trainer Eric Meijer zocht ook contact met Kuipers. "Het is misschien wel goed geweest dat hij in elk geval een onopvallende, rustige tweede helft heeft kunnen spelen. Dat is goed voor je eigen gevoel en ook goed richting het Haagse publiek", vond de coach. "Vrijdag meteen weer spelen zou het beste zijn. Hij moet deze week top zijn op de training, dat heb ik hem ook meegegeven. Ik zie het nog steeds positief in. Wij Limburgers geven niet zo snel op."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen