'Heitinga beste rechtsback tegen Servië'

6 juni 2006, 14:33

Niet Jan Kromkamp, maar John Heitinga is de beste kandidaat om tegen Servië-Montenegro rechts in de Nederlandse defensie te spelen. De verdediger van Ajax krijgt van de bezoekers van FCUpdate.nl de voorkeur boven Kromkamp en Jaliens. Uit een poll is gebleken dat 57 procent van onze lezers Heitinga op zou stellen in het eerste groepsduel van Oranje.

Op de vraag wie er tegen Servië-Montenegro rechtsback zou moeten spelen in het Nederlands elftal, bleek dat vooral Kew Jaliens volgens de bezoekers van FCUpdate.nl weinig te zoeken heeft in Oranje. Slechts 8 procent vindt dat de AZ'er tegen Servië in de basis zou moeten staan. Jan Kromkamp kreeg 36 procent van de stemmen en hij moet het daarmee duidelijk afleggen tegen Heitinga. De Ajacied kan rekenen op steun van 57 procent van de bezoekers.

Aangenomen mag worden dat één van deze drie spelers zondag tegen Servië-Montenegro in de basis zal staan. Aanvankelijk leken Jaliens en Kromkamp de enige opties rechtsachter, maar het duel met Australië liet zien dat Van Basten ook in Heitinga een mogelijke rechtsback ziet voor het WK.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen