Frank de Boer staat 'niet te trappelen' voor tussentijds instappen

7 januari 2018, 09:31   Bijgewerkt: 7 januari 2018, 12:17

Frank de Boer staat ondanks twee mislukte avonturen als trainer nog altijd open voor een nieuwe uitdaging in de voetballerij, alleen niet op korte termijn. De coach heeft namelijk niet de ambitie om heel snel en tussentijds ergens in te stappen. Hij kreeg sinds zijn vertrek bij Crystal Palace ook al de nodige aanbiedingen.

"Maar daar zat niet iets tussen dat interessant genoeg was om toe te happen", vertelt hij tegenover Metro. De voorbereidingstijd speelt ook een rol in die keuze. "Ergens in de winterstop aan de slag gaan is vreselijk, omdat de voorbereiding wel héél erg kort is. Dat heb ik bij Inter ook meegemaakt, omdat ik anderhalve week voordat de competitie begon pas werd aangesteld."

Als er een mooie aanbieding langskomt, is het dus ook nog niet zeker dat De Boer meteen 'ja' zegt. "Ik sta nog niet heel erg te trappelen om ergens aan de slag te gaan. Het is lekker om rustig de balans op te kunnen maken. Ik zit goed in mijn vel, niemand hoeft zich zorgen over mij te maken", aldus de coach.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen