Maher naar Twente: "Club staat op positie waar het niet hoort"

15 januari 2018, 16:11

Adam Maher heeft vandaag (maandag) de stap van de top van de Eredivisie naar de kelder van de competitie gezet, door van PSV naar FC Twente te verkassen. De middenvelder heeft voor een halfjaar getekend en wil de ploeg omhoog stuwen op de ranglijst.

Maher is blij dat hij zijn loopban in Enschede niet leven in kan blazen. Twente staat momenteel zestiende in de Eredivisie. "Ik had gelijk een goed gevoel bij FC Twente", reageert de middenvelder op de website van de club. "Het is een club met veel uitstraling, met supporters die voor het voetbal leven. FC Twente staat nu op een positie waar het niet hoort. Ik wil graag helpen om omhoog te klimmen."

De aanwezigheid van Gertjan Verbeek, met wie hij samenwerkte bij AZ, is een pluspunt voor de Nederlander. "Natuurlijk speelt ook mee dat ik opnieuw met Gertjan Verbeek kom te werken. Ook Thomas (Lam, red.) ken ik nog goed van mijn periode bij AZ. Hem heb ik de afgelopen dagen meerdere keren gesproken over de club. In het begin is het altijd even wennen, maar ik voel me fit en klaar om te spelen."

Twente hervat zaterdag de competitie met een uitwedstrijd tegen Roda JC.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen