Falcao redt op de valreep punt voor Monaco tegen Nice

16 januari 2018, 22:58   Bijgewerkt: 16 januari 2018, 23:12

AS Monaco is er opnieuw niet in geslaagd om drie punten te pakken in de Ligue 1. Na het gelijkspel tegen Montpellier afgelopen weekend speelde Monaco dinsdag in eigen huis met 2-2 gelijk tegen OGC NiceMario Balotelli scoorde tweemaal voor de bezoekers.

Monaco kwam wel op voorsprong Stade Louis II, op aangeven van Balde Keita opende Adama Diakhaby de score. Dat was ook direct de ruststand. In de tweede helft hield Monaco niet lang stand. Al na twee minuten tekende Balotelli voor de gelijkmaker.

De Italiaan zorgde er vervolgens hoogstpersoonlijk voor dat Nice de achterstand omboog in een voorsprong. Na goed werk van Jean Michael Seri maakte Balotelli zijn tweede van de avond. Daardoor leek Monaco drie punten te gaan verliezen. In de extra tijd was daar echter nog Radamel Falcao. Hij zorgde ervoor dat zijn ploeg toch nog een punt overhield aan de confrontatie.

AS Monaco staat na het gelijkspel op de derde plek in de Ligue 1 en moet vrezen dat Olympique Marseille en Paris Saint-Germain verder uitlopen. Wanneer Olympique Lyon woensdag wint van Guingamp zakt Monaco zelfs naar de vierde plaats.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen