Labyad gewild: "Interesse van Ajax en buitenlandse clubs"

18 januari 2018, 18:49   Bijgewerkt: 18 januari 2018, 19:04

Zakaria Labyad kan rekenen op interesse van clubs uit het binnen- en buitenland. In Nederland zou Ajax geïnteresseerd zijn in de diensten van de topscorer van FC Utrecht. Of het in de winterstop nog tot een tranfser komt, durft Labyad niet te zeggen.

In gesprek met RTV Utrecht bevestigt Labyad dat Ajax interesse heeft. "Maar zolang FC Utrecht en Ajax niks naar buiten brengen, is het niet concreet. Maar ik weet persoonlijk wel dat er interesse is", zegt de aanvallende middenvelder, die stelt dat er meerdere kapers op de kust zijn. "Het is nu aan mij en de club waar ik me goed bij voel. Het zijn zowel clubs binnen Nederland als uit het buitenland."

Een beslissing heeft Labyad nog niet genomen. "De transfermarkt is nog twee weken open en er kan nog van alles gebeuren. Ik moet nu zelf ook gaan nadenken over wat voor mij het beste is. Nog een half jaar hier blijven of een stap hogerop? Ik heb veel aan FC Utrecht te danken. Maar iedereen heeft ambities. Ik wil in de top drie voetballen of naar een mooie club in het buitenland", spreekt hij uit.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen