Debuut Alexis onopvallend, Sheffield verslaat Reading

26 januari 2018, 22:51   Bijgewerkt: 26 januari 2018, 23:40

Alexis Sánchez is met een overwinning gedebuteerd bij Manchester United. Tegen Yeovil Town FC, in de vierde ronde van de FA Cup, hield het weliswaar niet over, maar dankzij Marcus Rashford, Ander Herrera, Jesse Lingard en Romelu Lukaku won de miljoenenploeg wel van de nummer 21 uit de League Two (0-4). Sheffield Wednesday won de Nederlandse ontmoeting van Reading simpel: 3-1.

Een schot van Herrera - uit een pass van Sánchez - bezorgde Manchester de simpele, maar weinig overtuigende zege. Pas in de slotfase bouwde de grootmacht via Lingard en Lukaku de zege nog uit. Het honderdste duel van Mourinho bij Manchester en het debuut van Alexis werden na een moeizaam duel nog een beetje opgefleurd. 

Voor Joey Pelupessy was zijn debuut een stuk overtuigender: hoewel de middenvelder al snel geel (na zes minuten) te pakken had, plaatste hij zich met Sheffield Wednesday wel voor de volgende ronde van de FA Cup: Atdhe Nuhiu tweemaal en George Boyd bezorgden Jaap Stam een vervelende avond.

De 3-0 voorsprong was na een uur bereikt. In de slotfase werd het via Cameron Dawson (eigen goal), na een actie van Sam Smith, nog even spannend. Maar de voortijdige uitschakeling kon niet worden voorkomen, in het duel waarin naast de coaches vijf Nederlanders meededen: Glenn Loovens, Joey Pelupessy, Roy Beerens, Leandro Bacuna en Pelle Clement waren van de partij. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen