Jørgensen rustig: "Premier League voor iedereen een droom"

2 februari 2018, 14:52

Nicolai Jørgensen blijft rustig onder het feit dat zijn transfer naar Newcastle United niet doorgegaan is. De spits geeft toe dat hij droomt van de Premier League, maar dat hij het geen ramp vindt om bij Feyenoord te blijven.

"Ik had mijn koffers nog niet klaar staan", reageert hij op de website van de NOS over zijn afgeketste transfer naar Engeland. "Het was meer een zaak voor mijn zaakwaarnemer en de club. Je hoort veel, probeert te focussen, maar je bent ook wat in de war. Uiteindelijk wist ik voor het bekerduel met PSV al dat ik zou blijven. Maandag was de deadline voor de clubs."

Hij ligt dan ook niet wakker van zijn misgelopen transfer. "Zolang ik hier ben, geef ik alles. Ik ben hier gelukkig en ben er trots op om voor Feyenoord te spelen. Als de dag komt, dan is het kennelijk het juiste moment", zegt hij. Hij hoopt desondanks dat hij ooit nog in Engeland terechtkomt. "Het is voor elke voetballer een droom in de Premier League te spelen. Als ik hard blijf werken, komt er wel een club. Ik kan ook in een andere competitie slagen. Ik denk dat ik klaar ben voor een volgende stap, maar nu ben ik bij Feyenoord."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen