Sevilla blijft goed bezig en wint ook van Las Palmas

17 februari 2018, 15:08

Vincenzo Montella beleefde een moeizame start als trainer van Sevilla, maar de voormalig coach van AC Milan heeft het inmiddels prima op de rit bij de Spaanse club. Zaterdag was Sevilla met 1-2 te sterk voor Las Palmas, waardoor het goed mee blijft draaien in de Spaanse top.

De overwinning op Las Palmas is de tweede competitiezege op rij, maar de derde officiële winstpartij in successie. Tussendoor won het team namelijk ook van CD Leganes, waardoor het zich plaatste voor de bekerfinale. Zaterdag tegen Las Palmas kwam het door goals van Wissam Ben Yedder en Pablo Sarabia met 0-2 voor, maar in de slotfase werd het door een rake penalty van Jonathan Calleri toch nog even spannend. Sevilla hield zich echter goed staande en sleepte de zege uit het vuur.

Sevilla klimt door de winst naar de vijfde plaats in La Liga, maar kan Villarreal dit weekend weer langszij zien komen. Die ploeg speelt zondag tegen Espanyol en heeft twee punten minder dan Sevilla. Het team van Montella kan overigens snel weer aan de bak: woensdag speelt het tegen Manchester United in de Champions League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen