Padt denkt niet aan degradatievoetbal: "Rustiger dan eerder"

22 februari 2018, 21:25   Bijgewerkt: 22 februari 2018, 21:30

Sergio Padt wil nog niet aan degradatievoetbal denken. De keeper van FC Groningen houdt er vertrouwen in dat hij met zijn ploeg de weg omhoog weer kan inzetten in de Eredivisie, ondanks dat het in 2018 nog niet won. NAC Breda moet dan vrijdagavond wel worden verslagen, zo beseft hij.

"Het is bij de club iets rustiger dan een paar weken geleden", vertelt hij tegenover De Telegraaf over het feit dat FC Groningen de laatste duels in elk geval niet verloren in de Nederlandse competitie. "Maar als je nu een serie hebt van twee nederlagen, moet je wel serieus bang zijn voor degradatie."

Padt hoopt dat FC Groningen vrijdagavond gesteund wordt door de supporters, die in grote getallen naar het stadion komen vanwege de gratis actie voor seizoenskaarthouders. "De laatste thuiswedstrijd was niet leuk, alle fans stonden naar ons te schreeuwen. Ik heb liever dat ze ons aanmoedigen", aldus Padt, die wel met ze in gesprek ging. "Misschien kunnen we er als spelersgroep wat aan doen. Ze wilden in elk geval strijd zien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen