Vreven: "Ik denk dat als de 0-1 valt, het stadion leegloopt"

23 februari 2018, 23:45

NAC toont zich tevreden met het gelijkspel in de uitwedstrijd tegen FC Groningen. Mitchell te Vrede maakte vrijdag laat de gelijkmaker in het NoordLease stadion. "Als je zo lang op achterstand staat moet je blij zijn met een punt", aldus trainer Stijn Vreven.

"Ik vond wel dat we ons te karig beloonden. Een zeer degelijke eerste helft leidt ondanks veel kansen niet tot een doelpunt. Ik denk dat als de 0-1 valt, het stadion leegloopt en het een andere wedstrijd was geworden", zegt Vreven op de website van de Parel van het Zuiden. "In de tweede helft begon Groningen beter te voetballen en scoren zij. Aan het einde van de wedstrijd zijn we dan blij met een laat doelpunt en daarmee een punt. Toch zit ik hier met gemengde gevoelens, want we hadden hier ook weg kunnen gaan met een overwinning."

Doelpuntenmaker Te Vrede deelt de mening van zijn trainer. "Als we effectiever waren, had de wedstrijd heel anders kunnen lopen. Maar als je de balans van de gehele wedstrijd bekijkt is 1-1 terecht. Na de 1-0 speelden we nog steeds vol vertrouwen en dat wordt dan uitbetaald in de vorm van een goal. We kwamen hier om 3 punten te pakken, maar uiteindelijk is het toch een punt waar wij content mee zijn."

Lees ook: Faber: "Mooie aan deze groep is dat ze zo graag willen"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen