Raiola: "Kluivert wil het liefste snel bijtekenen bij Ajax"

28 februari 2018, 07:58

Justin Kluivert wil zijn in 2019 aflopende contract bij Ajax wel degelijk op korte termijn verlengen. De buitenspeler die recentelijk al openlijk over transfers sprak, blijft het liefste in Amsterdam. Dat vertelt zijn zaakwaarnemer Mino Raiola althans.

"De gesprekken lopen goed en er zijn geen rimpels in het water", aldus Raiola in De Telegraaf. "Maar ik heb de plicht om hier heel zorgvuldig mee om te gaan." Met de kritiek van het publiek op het feit dat Kluivert zijn contract nog altijd niet verlengd heeft en dat het wel erg lang duurt, kan de zaakwaarnemer weinig.

"Die mensen moeten hun pijlen op mij richten. Justin is een Ajax-jongen met een groot Ajax-hart en wil het liefst blijven", legt hij uit. "Overigens zijn verhalen dat mijn spelers nooit bijtekenen bij Ajax onzin. Welke jonge speler heb ik dan weggebracht? Ouasim Bouy? Die was achttien en wilde zelf niet verlengen." 

Volgens Raiola is het logisch dat er een nieuw contract wordt gevraagd door Kluivert. Zijn huidig 'klein contractje' voldoet niet meer, gezien de vele belangstelling van over de hele wereld. "Die geluiden moet je ook serieus nemen, want we hebben hier wel te maken met een van de grootste talenten ter wereld."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen