Faber treft Twente: "Willen graag tegenstanders verslaan"

2 maart 2018, 15:40

FC Groningen won in 2018 nog niet één wedstrijd, maar als het aan Ernest Faber ligt dan komt daar zondag verandering in. De tegenvallende ploeg neemt het dan op tegen FC Twente, dat eveneens de wind niet in de zeilen heeft.

"Het is voor beide ploegen een belangrijke wedstrijd", beseft Faber in zijn perspraatje richting Twente-uit. "Wij willen niet alleen bij die onderste ploegen weg blijven, maar ook aanhaken bij de ploegen boven ons. We hebben laten zien dat we moeilijk te verslaan zijn, maar willen zelf ook weer graag tegenstanders verslaan."

Faber vindt dat het in balbezit beter moet bij Groningen. "Uit bij VVV hadden we een groot gedeelte van de wedstrijd de controle en die ontbrak afgelopen vrijdag thuis tegen NAC Breda. We moeten in balbezit meer betekenen voor onszelf en meer doen met ons balbezit. Daarmee kunnen we zorgen dat we beter in de wedstrijd komen. We hebben het gevoel dat die overwinning eraan zit te komen. Het zal een hele klus worden, maar in de moeilijkste uitdagingen liggen ook de mooiste mogelijkheden."

Lees ook: Geen excuses voor Verbeek: "Moeten punten gaan halen"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen