Groenendijk baalt van houding ADO: "Moeten het gras opvreten"

4 maart 2018, 17:12

Na vijf duels zonder nederlaag is ADO Dan Haag zondag weer eens ten onder gegaan. Bij Sparta stond de middenmoter halverwege nog met 0-1 voor, maar uiteindelijk verloor het met 2-1 van de hekkensluiter. Compleet onnodig, vindt Alfons Groenendijk.

De oefenmeester zag dat de gemakzucht na de 0-1 in zijn ploeg sloop. "We hebben dit volledig aan onszelf te wijten. Ik heb de spelers in de rust nog gewaarschuwd, want ik zag voor de pauze al bepaalde trekjes die ik nog niet eerder bij mijn ploeg gezien heb. We zijn met ADO ergens gekomen op een bepaalde manier en daar horen zeker geen nonchalante trekjes bij. Ik heb veel balverlies gezien, ook bij spelers die normaal heel vast zijn. Ook werden we gemakzuchtig", baalt de coach bij de NOS.

Vanaf de kant zag Groenendijk dat Sparta door hard werken beter in de wedstrijd kwam. "Je ziet het gebeuren. Zij dwingen dit af en wij maken hele onnodige fouten waar de goals uit vallen. We hebben onszelf uit de wedstrijd gespeeld. Op basis van de tweede helft heeft Sparta de zege misschien wel verdiend, maar ik vind het van onze kant niet goed genoeg geweest. Dit hoort niet bij ADO. Wij moeten elke wedstrijd het gras opvreten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen