Dumfries over transfergeruchten: "Dat doet mij niks"

5 maart 2018, 08:45   Bijgewerkt: 5 maart 2018, 08:57

Denzel Dumfries kent tot nu toe een goed debuutseizoen bij sc Heerenveen en het is dan ook niet gek dat zijn naam genoemd wordt bij andere clubs. De rechtsback zegt daar echter totaal niet mee bezig te zijn en richt zich voorlopig alleen op Heerenveen.

Heerenveen deed afgelopen weekend goede zaken door met 2-0 van Willem II te winnen. Dumfries was belangrijk met alweer zijn zevende assist van het seizoen. Hij stelde Reza Ghoochannejhad in staat om de 2-0 binnen te schieten. "Zelf heb ik drie keer gescoord, dus ik ben direct betrokken bij tien doelpunten. Goede statistieken en we gaan gewoon door."

Bij FOX Sports zei Kenneth Perez onlangs dat Dumfries de ideale opvolger voor Santiago Arias bij PSV zou kunnen zijn. "Dat heb ik gehoord. Maar dat doet niks met mij, hoor. PSV kwam ook al ter sprake toen ik nog bij Sparta voetbalde", reageert Dumfries in gesprek met de Leeuwarder Courant. "Maar wij moeten met Heerenveen de play-offs halen. We hebben te vaak onnodig punten laten liggen, dus dat wordt nog een zware taak. Dáár ligt bij mij de focus op."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen