Man United wint ondanks goal Van Aanholt bij Crystal Palace

5 maart 2018, 23:01

Manchester United bracht zichzelf maandag bij Crystal Palace in een benauwde positie, maar heeft toch drie punten overgehouden aan het bezoek aan Selhurst Park. United kwam door een doelpunt van Patrick van Aanholt na rust op een 2-0 achterstand, maar won toch met 2-3.

Al snel kwam United in de problemen bij de nummer achttien van de Premier League. Andros Townsend schoot al in de elfde minuut raak, maar kreeg daarbij hulp van Victor Lindelöf. De Zweedse verdediger van Manchester United beroerde de bal, waardoor David De Gea kansloos gelaten werd. Kort na de pauze werd de situatie erger voor de topclub, toen Patrick van Aanholt de 2-0 maakte. De Nederlander handelde snel en schoot geplaatst raak in de korte hoek.

United leek op weg naar een verliespartij, maar kwam knap terug. Chris Smalling kopte in de 55ste minuut de aansluitingstreffer binnen en een kwartier voor tijd was het alweer raak. Nadat Alexis Sánchez de lat had geraakt, werkte Romelu Lukaku de gelijkmaker binnen in de korte hoek. Daar leek het bij te blijven, maar Nemanja Matic bepaalde anders. In blessuretijd pegelde de Serviër geweldig raak van grote afstand: 2-3. Het was zijn eerste goal van United en wat voor één.

De ploeg van José Mourinho passeert door de winst rivaal Liverpool en staat tweede, met twee punten meer dan het team van Jürgen Klopp. Zondag treffen beide concurrenten elkaar op Old Trafford.

Overigens was Van Aanholt de enige Nederlander in de basis bij Crystal Palace. Jairo Riedewald, die steeds beter zijn draai vindt in Engeland, viel tien minuten voor tijd in.

 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen