Pieters gepasseerd: "Jezelf op de tweede plaats zetten"

7 maart 2018, 19:08   Bijgewerkt: 7 maart 2018, 19:23

Erik Pieters gold lange tijd als een vaste waarde bij Stoke City, maar moet het sinds enkele week doen met een plek op de reservebank. De 29-jarige linksback is er uiteraard niet blij mee, maar zegt dat handhaving in de Premier League met Stoke City nog altijd zijn eerste doelstelling is.

Pieters kwam in 2013 naar Stoke City en kon sindsdien vrijwel altijd op een basisplaats rekenen. Sinds enkele weken geeft manager Paul Lambert echter de voorkeur aan huurling Kostas Stafylidis. "Ik heb een gesprek gehad met de manager. Hij zei dat hij Kostas graag aan het werk wilde zien. Natuurlijk ben ik hier niet blij mee, maar voor ons is nu het belangrijkste dat Stoke in de Premier League blijft", zegt Pieters tegen The Stoke Sentinal.

Stoke City staat momenteel op de negentiende plek en bevindt zich dus in de gevarenzone. "In situaties als dit moet je jezelf op de tweede plaats zetten. Ik ben niet blij als ik niet speel. Maar ik blijf mijn taken uitvoeren. Hopelijk heb ik laten zien dat ik klaar ben voor de wedstrijd tegen Southampton. Ik zal er alles aan doen om de club op het hoogste niveau te houden", besloot Pieters.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen