Kreek ziet kansen voor Oranje Vrouwen onder 20 jaar na loting

8 maart 2018, 13:41

De Nederlandse Vrouwen onder 20 jaar nemen het komende zomer op tegen Frankrijk, Ghana en Nieuw-Zeeland in groep A. Dat heeft de loting donderdag bepaald. Volgens trainer Michel Kreek liggen er wel degelijk kansen op het bereiken van de volgende ronde, ondanks de zware poule.

"Frankrijk is als thuisland de grote favoriet in deze groep. Dit betekent natuurlijk niet dat wij niet voor de groepswinst gaan", vertelt de pas aangestelde bondscoach. "Wij zullen het de Fransen zo moeilijk mogelijk maken. Voor onze speelsters is het natuurlijk een fantastische ervaring om voor het eerst op een WK te zijn. Het is dan ook speciaal dat we met drie ploegen uit drie verschillende continenten in de groep zitten. Dat is leerzaam en uitdagend. De komende periode gaan we ons volop voorbereiden op het WK en ik heb er alle vertrouwen in dat we er samen iets moois van gaan maken."

Kreek is als assistent-coach betrokken bij 'de grote' OranjeLeeuwinnen en fungeert tijdens het WK (5 tot en met 24 augustus 2018). 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen