De Ligt: "Wil met titel afscheid nemen bij Ajax"

9 maart 2018, 16:54   Bijgewerkt: 9 maart 2018, 17:18

Matthijs de Ligt zegt ook komend seizoen nog in het shirt van Ajax te spelen. De achttienjarige verdediger kan op veel belangstelling rekenen van buitenlandse clubs, maar stelt het liefst eerst kampioen met Ajax te worden voor hij de club verlaat.

De Ligt zegt het belangrijk te vinden om een keer een kampioenschap mee te maken. "Ik heb altijd gezegd dat ik met een titel afscheid wil nemen bij Ajax. Ik vind dat je als speler van Ajax sowieso een keer kampioen moet worden en dat ben ik nog niet. Als topsporter moet je ook je eigen carrière voorop zetten, maar ik ben hier momenteel gelukkig. Ik voel me goed en hoop ook volgend seizoen bij Ajax te spelen", zegt de verdediger tegen FOX Sports.

Toch weet De Ligt ook dat je in de voetbalwereld niet zomaar iets uit kunt sluiten. "Dat weet iedereen. We zullen het zien, maar ik ben blij om hier te spelen en hoop dat ook volgend seizoen te doen. Op dit moment denk ik dat Ajax het beste voor mijn carrière is. Je moet kijken wanneer het moment daar is om te vertrekken. Voor mij is dat nog niet aan de orde", besloot het talent.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen