Buitenland: Son doet het weer, eindelijk winst voor Lyon

11 maart 2018, 19:44

Heung-Min Son beschikte onlangs niet eens over een vaste basisplaats bij Tottenham Hotspur, maar is momenteel de man waar het om draait. De Zuid-Koreaan heeft zondag weer twee keer gescoord voor de topclub, die met 1-4 won bij Bournemouth.

Tottenham Hotspur werd midweeks uit de Champions League gekegeld door Juventus en die klap deed zich zondag ook nog even voelen. Bournemouth, waar Nathan Aké in de basis stond, nam na zeven minuten de leiding via Junior Stanislas. De middenmoter kon dat vervolgens niet volhouden. Kort voor rust maakte Dele Alli de gelijkmaker en de Engelsman was na de pauze de aangever bij de 1-2 van Son in de 62ste minuut. De aanvaller was voor de vierde wedstrijd op rij trefzeker en besliste de wedstrijd vijf minuten voor tijd. Hij velde uit de counter het vonnis over de thuisploeg: 1-3. Rechtsback Serge Aurier deed vervolgens ook nog een duit in het zakje. Enig punt van zorg voor Tottenham was het uitvallen van spits Harry Kane. 

Olympique Lyon wint weer eens

Na een reeks van zes wedstrijden zonder zege heeft Olympique Lyon zondag eindelijk weer eens de smaak van een driepunter geproefd. De nummer vier van de Ligue 1 won thuis met 1-0 van middenmoter Caen. Oud-Ajacied Bertrand Traoré maakte in de tweede helft het enige doelpunt. Bij Lyon viel Memphis in de 64ste minuut in en kwam Kenny Tete in de 81ste minuut binnen de lijnen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen