Fraser geeft Vitesse-keepers geen toestemming voor interviews

16 maart 2018, 15:23

Henk Fraser heeft in aanloop naar het duel met Heracles Almelo de keepers van Vitesse verboden om met de media te spreken. Ook houdt hij nog voor zich wie er in het doel staat in Arnhem zaterdagavond. "Voetbal is topsport en dan weet je dat topprestaties leveren en fouten maken soms heel dicht bij elkaar liggen. Dat hoort bij de sport. Je hebt veel concurrentie en ik als trainer moet daar een keuze in maken."

Dat vertelt hij op de clubsite. Ook geeft hij tekst en uitleg over waarom Remko Pasveer en stand-in Jeroen Houwen niet beschikbaar waren voor de media. "Ik wil dat de keepers zich volledig op de wedstrijd richten. We houden ze nu uit de media. Na de wedstrijd wil ik alles best uitleggen. En dan horen de keepers ook beschikbaar te zijn. Maar nu even niet."

Wie de keeper ook is zaterdagavond, met of zonder Pasveer, Vitesse moet winnen op achtervolger Heracles op afstand te houden in de strijd om de play-offs, hetgeen de doelstelling van Fraser is. "Na afgelopen weekend is de vierde plek voorlopig ver weg, maar met nog zeven wedstrijden te gaan is nog alles mogelijk. Ondanks dat we wisselvallig presteren."

"De ploegen onder ons, waaronder Heracles, komen door onze wisselvalligheid steeds dichterbij", besefte Fraser. "Uiteindelijk gaat het om de punten dus we moeten zaterdag winnen om deze afstand te kunnen vergroten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen