Faber heeft 'klotegevoel': "Punt had als zege gevoeld"

18 maart 2018, 16:07

FC Groningen knokte zich zondag in de uitwedstrijd tegen AZ van een 2-0 achterstand terug tot 2-2. Desondanks keerden de noorderlingen zonder punten huiswaarts: door een tegentreffer in de extra tijd verloren ze met 3-2 in Alkmaar. Ernest Faber, de coach van Groningen, heeft er 'een klotegevoel' aan overgehouden.

"Wat ik heb gezegd in de kleedkamer? Er viel niet heel veel te zeggen. Het is uithuilen en zorgen dat we de volgende keer de punten wel pakken", aldus Faber bij FOX Sports. "Het is zonde. We hebben naar vermogen gespeeld en geprobeerd te voetballen waar dat kon. We hadden een goede start in de eerste helft, maar daarna ging het wat moeizamer door de hoge druk van AZ. Voorin konden we de bal moeilijk vasthouden."

"Na rust kom je, ondanks de tegengoals, meer aan voetballen toe en kom je op een goede manier terug", vervolgt Faber. "Dan denk je een punt mee te nemen, maar ik denk dat we de goals iets te gemakkelijk weggeven. Volgens mij was er bij de eerste treffer sprake van een overtreding, dus dan heb je de scheidsrechter ook niet mee. Maar dat moeten we niet de schuld geven. We hebben de doelpunten iets te gemakkelijk weggegeven, anders was het een punt geweest dat als een overwinning had gevoeld. Dat we het in de laatste seconde nog weggeven, geeft een klotegevoel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen