Molenaar: "Rug rechten moet een kwaliteit van ons worden"

18 maart 2018, 17:38

Robert Molenaar complimenteert Roda JC voor het telkens weer opkrabbelen na tegenslag. De trainer van de Limburgers zag dat zondag beloond worden met een belangrijke zege bij NAC Breda (0-1). Want door de overwinning staat Roda JC niet meer onderaan.

"Vanaf het begin hebben we gezegd: de rug rechten moet een kwaliteit van ons worden", zegt Molenaar tegen de NOS. "Daar hebben we het best wel eens moeilijk mee gehad, maar we kunnen het toch wel erg goed. Dat zag je niet terug in de uitslagen van de recente weken, nu gelukkig wel. Het is een keer beloond, daar doe je het voor."

Donis Avdijaj kwam als doelpuntenmaker op het wedstrijdformulier. "Scoren gaat ons moeilijk af, hij heeft 'm er zomaar in liggen. Voor je het weet, haalt hij de trekker over en ligt de bal erin. Het was een prachtige goal", aldus Molenaar. "Ik vond niet dat we de eerste helft ons fantastisch aan onze taak hielden. Door het midden werden we vaak geslacht. Ik vond ook dat we voorin beter konden omschakelen, om terug als eenheid te komen. Maar goed, wat nu veel belangrijker is, is dat we hebben gewonnen."

Lees ook: 'Man van 49 miljoen' bezorgt Roda cruciale punten bij NAC

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen