Spoorboekje: Oranje oefent tegen angstgegner Portugal

26 maart 2018, 08:38   Bijgewerkt: 26 maart 2018, 12:48

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op maandag 26 maart.

Nieuws

Welke 11 kiest Koeman tegen Portugal?

Ronald Koeman kondigde al aan tegen Portugal andere spelers aan het werk te zetten. Duidelijk is dat Jasper Cillessen zijn kans krijgt. Wie nog meer? Kiest Koeman weer voor drie aanvallers, of versterkt hij het middenveld? 

Wedstrijden

Cádiz - Huesca (21.00 uur)

Een topper in de Spaanse Segunda Division, met een Nederlands tintje. Lucas Bijker staat bij Cádiz onder contract, en die club strijdt om promotie naar La Liga. Cádiz staat op drie punten van koplopers Rayo Vallecano en Huesca, de tegenstander van vanavond. Het belang van dit duel is dus meteen duidelijk. Aan het einde van de rit promoveren de bovenste twee ploegen direct, de vier ploegen eronder spelen nacompetitie.

Portugal - Nederland (20.30 uur)

Na de nipte nederlaag tegen Engeland gaat Oranje in het duel met Portugal opnieuw proberen de eerste zege te boeken onder de nieuwe bondscoach Ronald Koeman. Makkelijk zal het tegen de regerend Europees kampioen zeker niet worden. De laatste vijf keer dat beide landen elkaar troffen won Oranje niet eenmaal. Drie keer trok Portugal aan het langste eind en tweemaal werd het gelijk.

Voetbal op tv

20.00 uur: Portugal - Nederland, Veronica, live verslag van de oefeninterland

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen