Robben op tijd hersteld voor mogelijk kampioensduel

29 maart 2018, 15:45

Een beknelde zenuw hield hem even aan de kant, maar Arjen Robben is klaar om zijn rentree te maken bij Bayern München. De Nederlandse buitenspeler is naar eigen zeggen helemaal hersteld van het zenuwprobleem. Zaterdag neemt Bayern München het in een mogelijk kampioensduel op tegen Borussia Dortmund.

"Ik voel me goed. Ik heb deze week goed getraind, alles was vanaf maandag weer normaal", zegt Robben op de clubwebsite van Der Rekordmeister. De aanvaller moest twee weken geleden het uitduel met RB Leipzig (2-1 verlies) aan zich voorbij gaan. "Ik moest een paar dagen rusten. Het duurde even, maar niet heel lang. Nu ben ik fit en is alles normaal."

Verspeelt Schalke 04 zaterdagmiddag punten tegen Freiburg, dan kan Bayern München later op de avond voor eigen publiek kampioen worden. "Als je een moment kunt kiezen, dan worden we het liefst zaterdag kampioen. De laatste zes kampioenschappen zijn altijd buitenshuis behaald. De fans verdienen het om de titel thuis te krijgen. Maar we zijn afhankelijk van andere clubs en hebben het niet in eigen hand."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen