Van de Donk: "Goed voetballen gaat tegen zo'n ploeg niet"

7 april 2018, 12:18

Het liefst spelen de Oranje-vrouwen tegen goede tegenstanders, maar dat was vrijdag in het WK-kwalificatieduel met Noord-Ierland (7-0) allesbehalve het geval. Daniëlle van de Donk vindt dat jammer, ook omdat ze zelf niet het beste in haarzelf naar boven kon halen.

"Ik zie mezelf gewoon graag goed voetballen en dat gaat tegen zo'n ploeg niet. En dit is voor hun toch ook niet leuk? Het was niet best", zegt Van de Donk tegen het Eindhovens Dagblad. "Deze wedstrijd komt dan wel niet hoog op mijn lijstje, maar het was zeker geweldig om hier te mogen spelen. Een vol Philips Stadion, echt supervet. De sfeer was heel goed en mijn hele familie zat ertussen op de tribune. Toch wel heel mooi hoor."

Het Philips Stadion was vrijdagavond gevuld met 30.000 mensen, nooit eerder speelden de Leeuwinnen voor zoveel publiek. "Dat was vroeger echt ondenkbaar", weet Jackie Groenen. "Daar ben ik ook echt wel trots op, want daar hebben we hard voor gewerkt de laatste jaren. Het is echt hartstikke gaaf dat er zoveel mensen komen kijken na onze Europese titel."

Maar het bezorgt Groenen geen extra spanning. "We hebben er inmiddels ook geleerd om mee om te gaan. We doen dan ook niks anders dan normaal qua voorbereiding. Het geeft je alleen een extra boost."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen