Molenaar hoopt op titel PSV: "Ideale scenario voor ons"

10 april 2018, 17:33   Bijgewerkt: 10 april 2018, 17:57

Roda JC boekte zaterdagavond een zeer belangrijke 3-2 overwinning op PEC Zwolle. Door die zege komt de ploeg uit Kerkrade op de zestiende plek met 26 punten te staan. Trainer Robert Molenaar zegt te hopen dat PSV aankomende zondag tegen Ajax het kampioenschap binnenhaalt.

Roda JC bezette enige tijd de laatste plaats, maar na drie gewonnen wedstrijden op rij ziet het er een stuk zonniger uit. "We hebben voor het seizoen gezegd dat handhaving in de Eredivisie ons doel is. Als dat zonder nacompetitie kan dan zou dat een fantastische prestatie zijn", reageert Molenaar in gesprek met FOX Sports. De trainer zegt te hopen dat PSV tegen Ajax kampioen wordt.  De Eindhovenaren spelen namelijk drie dagen na het duel met de Amsterdammers tegen Roda.

"Dat is het ultieme scenario. De spelers van PSV kijken dan misschien iets dieper in het glaasje dan dat ze zouden moeten doen", lacht Molenaar, die hoopt de koploper punten af te kunnen snoepen. "Als ze tegen ons kampioen kunnen worden dan zijn de messen geslepen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen