Guardiola weggestuurd: "Ik zei dat het een goal was"

10 april 2018, 23:54   Bijgewerkt: 11 april 2018, 00:09

Manchester City-manager Pep Guardiola moest de tweede helft van de return tegen Liverpool in de kwartfinale van de Champions League dinsdag vanaf de tribune bekijken. De Spaanse oefenmeester werd in de rust weggestuurd door de arbitrage na een discussie over een afgekeurd doelpunt.

Leroy Sané dacht Manchester City vlak voor de pauze op 2-0 te zetten, maar zijn treffer werd onterecht afgekeurd wegens buitenspel. Daar zei Guardiola wat van, wat zijn landgenoot en scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz niet leuk vond. "Ik zei tegen hem dat het een doelpunt was", aldus Guardiola. De bal belandde namelijk via Liverpool-speler James Milner bij Sané. "Daarom stuurde hij me weg."

"Als we met 2-0 de rust in waren gegaan, dan was het anders geweest", vervolgt Guardiola. Manchester City moest in het eigen Etihad Stadium terugkomen van een 3-0 nederlaag in de heenwedstrijd. Uiteindelijk won Liverpool de return met 1-2. "In dit toernooi zijn de teams zo aan elkaar gewaagd, waardoor de invloed van scheidsrechterlijke beslissingen heel groot is. We gaan het volgend seizoen weer proberen. Felicitaties aan Liverpool. Hopelijk kunnen ze Engeland goed vertegenwoordigen in de halve finale."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen