VVV-captain Post scheurt kruisband: "Einde seizoen voor hem"

19 april 2018, 23:15

Het duel tussen Ajax en VVV-Venlo kreeg voor beide ploegen donderdagavond een vervelende wending: bij de thuisploeg viel Joël Veltman uit met een zware blessure, terwijl bij de gasten aanvoerder Danny Post uitviel met een gescheurde knieband. "Dat is einde seizoen voor hem", aldus de coach.

"Het is bijzonder jammer dat we hem kwijt zijn. Onze groep is al niet zo bijzonder groot, hij is voor ons een hele belangrijke speler. Een extra smetje op deze avond", vertelde Steijn tegenover FOX Sports, die over de eerste helft wél tevreden kon zijn van zijn ploeg.

"We hadden meer overtuiging moeten hebben in de aanval en omschakeling. Er lagen meer kansen dan die we hebben benut", zag Steijn. "Na de gelijkmaker vond ik overigens ook dat de 2-1 wel heel slordig viel. We hebben beelden van Neres laten zien, dan mag dat niet gebeuren."

In de tweede helft werd Ajax veel sterker en had het uiteindelijk nog genade met de bezoekers uit Venlo. Steijn: "Het piepte en het kraakte bij ons achterin. Ik moest enkele ervaren jongens wisselen, dan hoop je dat het bij 4-1 blijft en je geen zeven treffers tegen krijgt, bijvoorbeeld."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen