Seedorf huilt om late goal Levante, lacht om late goal Betis Sevilla

19 april 2018, 23:29

Clarence Seedorf en Deportivo La Coruna hebben de goedmakende speelronde van concurrenten Levante en Las Palmas niet echt goed doorstaan in de Primera Division. In beide duels viel een doelpunt pas in de slotseconde: voor Seedorf een keer de goede, maar ook een keer de verkeerde kant op. Vooral dat laatste zal nog even flink nadreunen.

Levante, dat op vier punten voorsprong stond na de remise van Seedorf tegen Sevilla, leek op een gelijkspel af te stevenen, tegen hekkensluiter Málaga, dat al weken kansloos is in de strijd onderin. Desondanks hield het op bezoek in Valencia lang stand tegen Levante: 0-0. Diep in blessuretijd bracht Emmanuel Boateng Málaga echter de definitieve degradatie én Seedorf een enorme kater (1-0): het verschil met Deportivo loopt weer op tot zeven punten. Hoewel de vorm van Seedorf groeiende is, is zijn programma een stuk zwaarder dan dat van Levante.

Bij Las Palmas, de nummer negentien op zes punten van Depor, gebeurde het ook in blessuretijd, dat voor Seedorf wel de goede kant op viel. De concurrent moest op bezoek naar het in bloedvorm verkerende Real Betis Sevilla. Heel lang leken zij op weg naar een punt (0-0), maar na een tweede gele en dus rode kaart van Míchel, schoot eerst Barragán nog rakelings voorlangs in blessuretijd, maar bezorgde Héctor Firpo zijn ploeg alsnog de drie punten. Daardoor gaan Andrés Guardado en co. bijna zeker Europa in en eindigen ze boven rivaal Sevilla.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen