Van Persie ziet geen favoriet: "Veel mensen zeggen AZ"

21 april 2018, 16:18

Robin van Persie keerde in januari terug bij Feyenoord en wist met die club direct de bekerfinale te bereiken. De ervaren spits hoopt in zijn eerste halve seizoen in Rotterdam direct een prijs binnen te slepen. Hij verwacht echter niet dat dat makkelijk zal worden.

"Het zou heel speciaal zijn als ik in het jaar van mijn terugkeer al een prijs kan winnen met Feyenoord. En het is de honderdste finale. De beker is voor het eerst van goud. Dat vind ik leuke details", zegt Van Persie op de website van de KNVB. "Maar AZ speelt erg goed en vermakelijk voetbal, volgens een duidelijke filosofie. Ik zie ook weleens wedstrijden van hun jeugdelftallen en daar is die filosofie ook al goed zichtbaar. Dat is erg knap."

De spits denkt daarom ook niet dat er een favoriet is aan te wijzen voor het duel zondagavond in De Kuip. "Veel mensen zullen misschien AZ zeggen, omdat ze in de competitie boven ons staan", denkt Van Persie, die blij is dat hij in de winterstop besloot terug te keren bij Feyenoord. "Als ik nu terugkijk dan ben ik heel erg blij met wat ik heb bereikt en daar ook dankbaar voor. Maar het boek is nog niet dicht. Ik ben bij Feyenoord teruggekomen om alles eruit te halen wat erin zit, te genieten en bovenal bij te dragen aan nieuwe successen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen