De Mos voorspelt heet avondje voor Liverpool tijdens return

25 april 2018, 12:34

Aad de Mos denkt zeker niet dat de halve finale van de Champions League tussen Liverpool en AS Roma al gespeeld is. De voetbalanalist verwacht dat de Engelsen het nog weleens heel erg lastig kunnen krijgen op Italiaanse bodem, waar eerder FC Barcelona haar Waterloo vond. Met name de verdediging ziet hij als zorgen kindje van The Reds.

"De rest van de verdediging is echt niet best, en er staat ook een slechte keeper", vindt De Mos tegenover Omroep Brabant. Virgil van Dijk ziet hij als sterkhouder, toch is er volgens hem ook bij de Nederlander nog wel het een en ander te verbeteren. "Hij is in de lucht sterk, maar ik heb twijfels over de ruimte die hij in zijn rug achterlaat."

En juist dat is de reden dat hij nog een lastige avond verwacht in Rome voor Liverpool. De Mos: "Ik ben heel benieuwd naar die wedstrijd. Dat wordt een heet avondje voor Van Dijk met de volle druk van AS Roma op zijn verdediging", aldus de analist, die vindt dat de aanvoerder van het Nederlands elftal nog genoeg te verbeteren heeft. "Hij is eigenlijk wel altijd goed voor een foutje in de wedstrijd. Ik vind hem te netjes als verdediger. Hij mag wel wat meer meedogenloos zijn, al is dat bijna niet aan te leren. Dat moet in je zitten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen