Van den Brom wil seizoen na verloren finale positief afsluiten

26 april 2018, 12:24

Na de verloren bekerfinale werden de afgelopen dagen in Alkmaar de wonden gelikt en de zure nasmaak weggespoeld. Lang treuren zit er niet in voor AZ, want zondag gaat het team van trainer John van den Brom op bezoek bij Ajax. Wil AZ de tweede plaats nog veroveren, dan zal er in Amsterdam gewonnen moeten worden.

Na de verloren eindstrijd in De Kuip tegen Feyenoord (0-3) gaf Van den Brom zijn spelers een dag vrij. "Wat ik maandag gedaan heb? Ik ben in mijn eentje gaan golfen. Even alles van me af slaan en in de bossen lopen. Dat was goed", vertelt de coach op de clubwebsite van AZ. "En vanaf dinsdag zijn we weer verder gegaan: we hebben dingen met elkaar besproken over afgelopen wedstrijd en willen het seizoen in stijl afsluiten tijdens de laatste twee wedstrijden."

De achterstand van AZ op Ajax bedraagt met nog twee wedstrijden op het programma vijf punten. "Willen we nog tweede worden, dan móeten we winnen. Ik heb tegen de jongens gezegd: we staan momenteel derde en hebben fantastische wedstrijden gespeeld. Jongens hebben zich goed ontwikkeld en we hebben internationals afgeleverd. Dat goede gevoel moet niet worden vergeten en worden opgewekt voor de komende duels. Ondanks de finale willen we dit seizoen met een goed gevoel afsluiten, want dat zullen we meenemen naar het komende seizoen."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen