Robbemond vol vertrouwen ondanks waslijst van afwezigen

27 april 2018, 14:31

Reinier Robbemond geniet nog altijd met volle teugen van het hoofdtrainerschap van Willem II. Hoewel de coach na dit seizoen moet vertrekken uit Tilburg én hij een flinke lijst afwezigen heeft, heeft hij nog altijd veel plezier in zijn werk. De goede lijn die is ingezet door zijn ploeg, wil hij dan ook doortrekken tegen PEC Zwolle.

"Het is fantastisch om te zien hoe de jongens de afgelopen weken het gedaan hebben. Ze willen het, zowel op trainingen als in wedstrijden, dag in dag uit laten zien. Ook deze week hebben we weer scherp en vol energie getraind. We zijn klaar voor PEC-uit", blikt de coach vol vertrouwen vooruit op het treffen met de nummer acht van de Eredivisie.

"Het seizoen van PEC is enigszins het tegenovergestelde van dat van ons. Zij hadden een goede eerste seizoenshelft, maar zijn nu uit die flow en presteren wisselvallig. Wij willen, ondanks de nederlaag tegen Feyenoord, ons goede spel tot het einde van de competitie voortzetten en zoveel mogelijk punten halen", aldus Robbemond, die met zijn ploeg alleen in theorie nog in degradatiegevaar kan komen.

De lijst afwezigen in Tilburg is overigens wel bijzonder lang: Bartholomew Ogbeche (geschorst), Fernando Lewis (knie), Mo El Hankouri (schaambeen), Thomas Meissner (kuitbeen), Mattijs Branderhorst (bovenbeen), Jordens Peters (knie), Etien Velikonja (knie) en Asumah Abubakar-Ankra (kuit) zijn allen niet van de partij in Overijssel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen