Buitenland: Borussia Dortmund en Marseille laten punten liggen

29 april 2018, 22:53

Borussia Dortmund heeft zondag verzaakt om een ticket voor de groepsfase van de Champions League zo goed als veilig te stellen. Op bezoek bij Werder Bremen bleef het team van trainer Peter Stöger steken op een 1-1 gelijkspel. Ondanks het puntverlies is Borussia Dortmund wel een punt uitgelopen op nummer vijf Bayer Leverkusen.

De wedstrijd begon wel goed voor de club uit Dortmund, die via Marco Reus op 0-1 kwam. Heel lang konden de bezoekers niet van de voorsprong genieten, want via Thomas Delaney kwam Werder Bremen op gelijke hoogte. Door het gelijkspel in Bremen zou de beslissing om het ticket tot groepsfase van de Champions League op de laatste speelronde kunnen vallen: dan gaat Borussia Dortmund op bezoek bij Hoffenheim. Eerst speelt BVB nog tegen 1. FSV Mainz 05 en Hoffenheim tegen VfB Stuttgart. Bayer Leverkusen, dat één punt minder heeft dan Hoffenheim en vier punten minder dan Dortmund, speelt nog tegen Werder Bremen en Hannover 96.

Zuur gelijkspel Olympique Marseille

Na het onverwachte gelijkspel van AS Monaco tegen Amiens (0-0) kreeg Olympique Marseille de mogelijkheid de derde plaats in de Ligue 1 in te nemen. Op bezoek bij Angers SCO stond de club uit Zuid-Frankrijk lange tijd op voorsprong door een benutte strafschop van Florian Thauvin, maar tien minuten voor tijd maakte de thuisploeg gelijk. Olympique Marseille heeft nog drie wedstrijden om AS Monaco (één punt meer) en Olympique Lyon (twee punten meer) op de ranglijst te passeren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen