Bijlow ziet in mix van Vermeer en Jones de perfecte keeper

3 mei 2018, 15:59

Justin Bijlow staat aankomende zondag tegen sc Heerenveen waarschijnlijk voor de derde keer onder de lat bij Feyenoord. De afgelopen seizoenen heeft hij zich in de schaduw van Brad Jones en Kenneth Vermeer ontwikkeld, vanaf volgend seizoen hoopt hij de eerste doelman van de Rotterdammers te zijn. Van zijn oudere collega's is hij veel opgestoken.

"Je kunt me op voetballend gebied wel vergelijken met Vermeer. Daarin heb ik veel van hem geleerd", vertelt de twintigjarige keeper tegenover RTV Rijnmond. Van Jones heeft Bijlow leren anticiperen op hoge ballen. "En ook het positie kiezen en hoe je echt een kerel in de goal moet zijn. Van beide keepers heb ik heel veel geleerd. Als je die twee mixt, heb je denk ik de perfecte keeper.''

Giovanni van Bronckhorst ziet een mooie toekomst weggelegd voor Bijlow. "Hij is een keeper met toekomst, een fantastische jongen en een echte prof. De ambitie die hij heeft vind ik mooi, het is goed dat spelers er alles aan doen om hun droom te halen. We moeten goed kijken naar zijn ontwikkeling. Ik zie zijn toekomst positief in."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen