Van der Gaag: "Je merkt dat anders wordt gekeken naar Excelsior"

4 mei 2018, 14:53

Excelsior is in de laatste competitiewedstrijd gebrand op revanche. De Kralingers gingen vorige week met 4-0 onderuit en azen tegen Ajax nu op eerherstel. "We willen zondag nog één keer een teamprestatie neerzetten", zegt scheidend trainer Mitchell van der Gaag.

"De eenheid van het team dat is immers waar wij om bekend hebben gestaan dit jaar. We hebben na de wedstrijd tegen FC Groningen met elkaar gesproken. We waren absoluut niet tevreden over wat we daar hebben laten zien", zegt Van der Gaag op de website van Excelsior. "De laatste beelden van een seizoen onthoud je en daarom willen wij het jaar op een goede manier afsluiten. Los van het resultaat wil ik daarom een ploeg zien die er vol voor gaat."

Over het algemeen kan Excelsior terugkijken op een goed seizoen. De Rotterdammers bleven weg van degradatiezorgen. "We hebben een heel stabiel seizoen achter de rug. Voorafgaand aan het seizoen waren we voor veel mensen nog degradatiekandidaat, maar we hebben het hele seizoen in de middenmoot gestaan."

Van der Gaag vervolgt: "We konden nu de volgende stap maken, omhoog kijken. Helaas kregen we dat in de wedstrijden waarin we die stap konden maken, niet voor elkaar. Dat moet dus de volgende stap van Excelsior worden. Je merkt in elk geval dat er nu al anders tegen Excelsior wordt aangekeken."

Lees ook: Dolberg kan zich opmaken voor eerste basisplaats van 2018

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen