Spoorboekje: Swansea en Southampton vechten om lijfsbehoud

8 mei 2018, 07:00   Bijgewerkt: 7 mei 2018, 15:40

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op dinsdag 8 mei.

Nieuws

Voorbereiding play-offs

De laatste speelronde van de Eredivisie is gespeeld, dus gaan de play-offs in de strijd om een Europees ticket van start. Morgen staan de eerste wedstrijden op het programma, dus zullen de clubs vandaag vooruitblikken op de eerste duels van de tweeluiken. FC Utrecht, Vitesse, ADO Den Haag en sc Heerenveen: wat gaan zij doen?

Wedstrijden

Nederland O-17 – Spanje O-17 (20.00 uur)

Na de flitsende start tegen de Duitse leeftijdsgenoten (0-3 winst) staat voor Oranje Onder-17 de volgende groepswedstrijd op het programma. Het Nederlandse jeugdteam treft ook in het tweede EK-duel een tegenstander van formaat: Spanje. De Zuid-Europeanen wonnen hun eerste duel van Servië (0-1) en zijn Oranje's grootste concurrent om de groepswinst.

Swansea CitySouthampton (20.45 uur)

Het is erop of eronder voor Swansea City en Southampton. In de een-na-laatste speelronde van het seizoen treffen de degradatiekandidaten elkaar. De clubs staan beide op 33 punten, maar op doelsaldo (+7) staan The Saints wél op een veilige plek. De winnaar van de kraker zet een enorme stap richting lijfsbehoud. Ajax hoopt stiekem op winst voor Swansea City.

Les Herbiers – Paris Saint-Germain (21.05 uur)

Voor Vendée Les Herbiers komt vanavond een droom uit: de club uit de Franse derde divisie speelt in de finale van het Franse bekertoernooi tegen landskampioen Paris Saint-Germain. De club uit Parijs is het aan zijn stand verplicht om de dubbel te pakken tegen de derdeklasser, die vooral blij zal zijn dat het deze wedstrijd mag spelen.

Voetbal op tv

20.35 uur: Swansea City - Southampton, Ziggo Voetbal - live verslag van Premier League-wedstrijd

22.00 uur: Natafelen, FOX Sports 1 - voetbaltalkshow

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen